Musikunderhållning i vinter?

Än finns det möjlighet att boka oss som guldkantad underhållning till vinterns event. Vi framför musikunderhållningen till din fest, din klubb, ditt barns dop, på begravning eller ditt event på lokal, på din arbetsplats eller julfest med jobbet!

Hör av dig till oss på brannstromlundgren@gmail.com och gör din bokning av fun, sexy, cool jazz i retroglittrig stil redan idag! Pris enligt överrenskommelse.

Foto: Per Pettersson

Ny musikvideo på väg!

Innan året är slut utlovas en ny, cool musikvideo med Aurora Brännström Trio! Här är en bild från inspelningen i det vackert bedagade Snösätra industriområde.

Foto: Andreas Hedberg

2018-12-01: Aurora & Ludvig med Johanna Fossum på Club Abzint

Medlemsklubben Club Abzint får än en gång besök av Aurora och Ludvig. Denna gång får vi dessutom sällskap av vår vän och sångarkollega Johanna Fossum. Det hela äger rum på m/s Birger Jarl, Stadsgårdskajen. 


Foto: John-Paul Bichard

2018-12-06: Aurora Brännström trio på Brännkyrka kafé

Denna torsdagseftermiddag underhåller trion på bekväm eftermiddagstid i Brännkyrka församlingshem, kl 14.00-15.30. Jultema utlovas!  Arrangör: Brännkyrka församling

Foto: Evy Wurm

2018-12-08: Aurora & Ludvig på Dekadance Art Deka

Aurora & Ludvig beger sig åter till den mer obskyra klubbmiljö som föreningen Decadance arrangerar under vinjetten Art Deka. Dekadent retrojazz utlovas! Endast för medlemmar, men det är inte för sent att bli en sådan!
Plats: Eventhuset, Västberga.

Foto: Andreas Hedberg

Boka oss!

Vi erbjuder ett stort antal musikaliska tjänster - se vårt pressmaterial här eller titta under fliken Jazz eller fliken Happy Birthday Miss Monroe! Glöm inte att vi även producerar den sexpositiva podcasten Burlesquepodden