Musikunderhållning i sommar?

Visst vill vi också ha lite sommarlov, men än finns det möjlighet att boka oss som guldkantad underhållning till sommarens event. Vi framför musikunderhållningen till ditt bröllop, ditt barns dop, på begravning, på din privata fest eller ditt event på lokal, på din arbetsplats eller fest med jobbet!

Hör av dig till oss på brannstromlundgren@gmail.com och gör din bokning av fun, sexy, cool jazz i retroglittrig stil redan idag! Pris enligt överrenskommelse.

Foto: Per Pettersson

2018-05-25: Singelsläpp av låten Puzzle!

Puzzle: 
Text: Linda Holmgren. Musik och sång: Aurora Brännström. Piano och foto: Ludvig Lundgren. Inspelning och mixning: Andreas Hedberg på Custom Music Productions.
Utkommer fredag 25 maj på allehanda streaming- och nedladdningstjänster.

2018-08-09: Aurora Brännström Trio i Brännkyrka kyrka!

Välkomna till Brännkyrka kyrka på torsdag den 9 augusti för retroglittrig akustisk jazz i sommarkvällen med Aurora Brännström Trio! Start kl 19. Fri entré, fikaservering, kollekt. 


Foto: Evy Wurm

2018-09-05: Aurora Brännström Trio på Heart & Bones i Uppsala!

På onsdag den 5 september går det åter att avnjuta retroglittrig fun, sexy, cool jazz till drinken med Aurora Brännström Trio i "vardagsrummet" på trevliga restaurang Heart & Bones i Uppsala (Drottninggatan 9). Fri entré. Vi spelar från kl 19 och en bra bit framåt. 


Foto: Evy Wurm

2018-09-20: Happy Birthday Miss Monroe - sista gången på Lederman!

Torsdag den 20 september spelar Aurora Brännström Trio tillsammans med Andreas Hedberg och Carola Alfredsson Hedberg den musikaliska föreställningen Happy Birthday Miss Monroe på Teaterstudio Lederman i Stockholm. Föreställningen börjar kl 19.30 och du hittar mer information på www.teaterlederman.com


Foto: Emma Brännström

2018-10-03: Aurora Brännström Trio gästar Ludvika jazzklubb

Den 3 oktober är det dags för en nu utflykt till Dalarna, denna gång Ludvika där jazzklubben håller till på restaurang New Dhaka. Vi spelar från kl 20. 

Foto: Evy Wurm

2018-10-10: Aurora Brännström Trio på Heart & Bones, Uppsala

Vi gör ett återbesök på vårt upsaliensiska favorithak Heart & Bones där vi underhåller i Vardagsrummet från kl 19 fram till 23. Fri entré!

Foto: Evy Wurm

2018-10-19: Ernryd Olofsson Kvintett på Jazzklubb Hjorthagen

I samband med Stockholm Jazz Festival får Bengt Ernryds bejublade kvintett åter möta sin publik, denna gång på Jazzklubb Hjorthagen, som huserar i Folkkulturcentrums lokalen i Hjorthagen.  Ludvig Lundgren och Mårten Korkman utgör som vanligt en del av stommen i denna konstellation. Mer info kommer!
Foto: Andreas Hedberg

Boka oss!

Vi erbjuder ett stort antal musikaliska tjänster - se vårt pressmaterial här eller titta under fliken Jazz eller fliken Happy Birthday Miss Monroe! Glöm inte att vi även producerar den sexpositiva podcasten Burlesquepodden