SKIVOR

Vi har släppt EP:n Whats New?, fullängdaren Fun, sexy, cool och nu senast EP:n Heat Wave. Därutöver finns singlarna Stay och Puzzle med Aurora Brännström. Du kan se och lyssna på skivorna nedan. Vill du ha ditt eget exemplar på CD så hör av dig till oss på brannstromlundgren@gmail.com så ordnar vi det! 

HEAT WAVE
Vår senaste EP med Aurora Brännström Trio. Fem av våra favoritlåtar inspelade av Mårten Korkman och mixade av Andreas Hedberg. Release den 5 april 2018. 

PUZZLE
Singeln Puzzle är skriven av Linda Holmgren och tonsatt av Aurora Brännström. Sång: Aurora Brännström. Piano: Ludvig Lundgren. Inspelning och redigering: Andreas Hedberg på Custom Music Productions. Release 2018-05-25. 
I november 2018 släpptes dessutom en remix gjord av Åke Cappelin (aCap), som blåser ut vilken fest som helst!  

FUN, SEXY, COOL
Fullängdaren från 2015 huvudsakligen med Aurora & Ludvig på duo, samt med gästartisten Fräulein Frauke (spår 11 och 12) samt några spår från EP:n What's New. Inspelad och mixad av Andreas Hedberg.

WHAT'S NEW?
Aurora Brännström Trio i sin första EP från 2014. Inspelad och mixad av Andreas Hedberg.  

1. You'd Be So Nice To Come Home To (C Porter)

2. What's New? (J Burke & B Haggard)

3. Tribute To Marilyn 
- I Wanna Be Loved By You (H Stothart, H Ruby & B Kalmar)
- My Heart Belongs To daddy (C Porter)
- Some Like It Hot (A Deutsch)

4. All Or Nothing At All (J Lawrence & A Altman)

5. A Lot Of Living To Do (C Strouse & L Adams)

STAY
Stay är en låt skriven och producerad av våra vänner och samarbetspartner Andreas Hedberg och Carola Alfredsson Hedberg. Den framförs av Aurora Brännström Trio förstärkt av Pål Norman på trummor och med stråkar av Erik Hamrefors.